Интериорни врати

Изборът на интериорни врати е от голямо значение за интериора на дома и как Вие ще се чувствате в него. Не го правете прибързано. Независимо дали Ви трябват врати за къща, апартамент или панелно жилище в град Бургас, е добре да се следвате няколко основни стъпки.

Първо трябва да решите от какъв материал искате да са вратите – от HDF, алуминиеви или стъклени.

Качествени интериорни врати

Интериорните врати Gradde са с немско качество и на изгодни цени. При тях може да избирате от 2 вида конструкции на крилото и 2 вида покритие. Имат заоблени ръбове, което ги прави още по-безопасни. Покритието е без видимо прекъсване.

Вратите Гама имат крило от HDF плоскости. Рамката е подсилена, което ги прави здрави. Стилната им визия спомага да са любими на нашите клиенти.

Интериорни врати на достъпни цени

Вратите от серия Стандарт са на изгодни цени с отлично качество. Крилото е изработено от два броя HDF плоскости, които са покрити с машинно поставено топлопренесено PVC-фолио. Рамка от масивна иглолистна дървесина, подсилена в средата с HDF оребряване.

Стъклени врати можете да сложите навсякъде. Стандартно се използват за хол и в офис, но защо не и някъде другаде?! Ако е с цветен принт или матирана ще бъде подходяща и за банята, и за спалнята. При тях можете да използвате максимално въображението си и да послужат като акцент на помещението. Подложени на специална обработка, този тип врати са закалени, което ги прави напълно безопасни.

Алуминиевите врати са най-подходящи за баня, защото са влагоустойчиви. Не се притеснявайте – скучната бяла врата е вече в миналото. Сега имате възможност да избирате от най-актуалните цветове и да я съчетаете перфектно с останалите интериорни врати.

Добре е да съобразите и посоката на отваряне – стандартно отваряне (на ляво или на дясно) или плъзгащи.

Специално за Вас сме подбрали сме само най-актуалните и стилни модели, и цветове интериорни врати, за да бъдете максимално удовлетворени.

Rating: 4.5/5. From 2 votes.
Please wait...

Показване на 1–15 от 126 резултата