Входни врати

Всеки дом започва от входа, това е мястото, през което минаваме всеки ден. Входната врата прави най-голямо впечатление, дори и на случайно преминаващите покрай нея.

Избор на входна врата

Изборът на входна врата е добре да се обмисли внимателно, тя трябва да дава сигурност и спокойствие за дома. Защитава цялото семейство. При огромния избор на външни врати, който предлагаме във Врати Експерт в град Бургас, е нормално да се замислите коя е най-подходящата точно за Вас.

За да ни служи максимално дълго входната врата трябва да знаем, че има модели с допълнителна UV-защита за къщи, които нямат изграден навес. Те са специално пригодени за външни условия, което им дава дълъг живот.

За апартаменти най-актуални са блиндираните врати с ламинат. При тях изборът на модели е най-голям и лесно ще можете да комбинирате входната врата с интериорните.

Дебелината на крилото е тясно свързано с изолационните свойства на вратата. От тях зависи дали вратата, ще спира външните шумове и температурни влияния. Изцяло металните врати също имат поставена изолация.

Стигаме и до най-важната част – сигурността. Тя е съвкупност от дебелината на метала в крилото, вида на заключващата система и броя им. За максимално спокойствие е добре да имате бронировка на патрона и две независими заключващи системи.

Изборът зависи също и от това какъв стил искаме да предадем на жилището ни.

Ние от Врати Експерт Бургас можем да Ви предложим входна врата в комбинация сигурност и дизайн на атрактивна цена.

Filter products / Входни врати / Showing 1 - 15 of 49 results
Цвят
Размер врата
Дебелина крило
Покритие
Брой закл. системи
Вградена аларма
Категории
Сортиране