Входни врати

На всеки човек, домът започва от входа, защото това е мястото, през което Ние минаваме ежедневно. Входната врата винаги прави впечатление на всеки, който минава покрай нея.
Избор на входна врата
Изборът на входна врата трябва да се обмисли изключително внимателно. Вратата трябва да Ви дава сигурност, защита и спокойствие за дома. При богатият избор на външни врати, който, ние, предлагаме във Врати Експерт в град Бургас, е възможно да се замислите коя врата ще бъде най-подходящата за Вас.

За да използваме възможно най-дълго входната врата трябва да знаем, че има модели, които са с UV-защита (предимно за къщи, които нямат изграден навес). Тези врати са специално създадени за външните условия, което означава, че те имат дълъг живот.

Ако става дума за апартаменти най-търсени са блиндираните врати с ламинат. При тези врати имате голям избор от модели и изключително лесно ще можете да комбинирате входната Ви врата с интериорните врати.

Дебелината на крилото е свързана с изолацията на вратата. От изолационните свойства зависи как вратата, ще изолира шумовете и температурните влияния. Напълно металните врати също притежават изолация.

Ето, че стигаме и до най-важната част, а именно – сигурността, която е съвкупност от дебелината на метала, броя и вида на система за заключване. За най-голямо спокойствие е добре да имате система с две независими заключвания и бронировка на патрона.

Ние от Врати Експерт Бургас Ви предлагаме входни врати в комбинация със сигурност и дизайн на атрактивна цена.

Filter products / Входни врати / Showing 1 - 15 of 75 results
Цвят
Размер врата
Дебелина крило
Покритие
Брой закл. системи
Вградена аларма
Категории
Сортиране